Den svenske instruktør Jakob Marky har valgt at indlede et samarbejde med det danske produktionsselskab Bacon.

Jakob Marky som i forvejen er repræsenteret af Academy i London har nu valgt, at Bacon fremover skal stå for hans repræsentation i Skandinavien. Han er af gode grunde et kendt navn inden for reklamefilmsproduktion, hvor svenskeren er blevet hædret med flere internationale priser, som bl.a. tæller en D&AD Pencil & to Cannes løver.

– Vi er enormt glade for at kunne byde Jakob Marky velkommen til Bacon-familien, siger Anna Sundbom, salgs- og marketingansvarlig på Bacon og fortsætter: ”Jakob er enormt talentfuld og har en rigtig god energi, som smitter af på det arbejde han laver – og i tillæg til det, er han også en rigtig sød fyr. Han besidder ganske enkelt alt de, som vi værdsætter og forventer af vores instruktører og kollegaer hos Bacon, tilføjer siger Anna Sundbom.

Bacon har i dag kontorer i København og Oslo og åbnede tidligere på året en digital afdeling i Berlin i samarbejde med Cza. Næste tiltag på Bacon-fronten, bliver åbning af et kontor i Stockholm, som der i øjeblikket arbejdes ihærdigt på.