Puslespil, staveøvelser og tabelregning.
Det er blot et lille udpluk af et online-børneunivers, som Arbejdernes Landsbank i samarbejde med it-virksomheden Twins har udviklet til de alleryngste.
– Vi tager børneuniverset meget seriøst. Og vi tror ikke længere på, at det er nok med en malebog og farveblyanter i et legehjørne i filialen. Moderne børn stiller store krav til underholdning og indlæring, og samtidig er de erfarne it-brugere, og det imødekommer vi med vores børneunivers, siger marketingchef Peter Froulund, Arbejdernes Landsbank.
For to år siden bad Arbejdernes Landsbank den danske it-virksomhed Twins om at se nærmere på bankens hjemmeside, som trængte til en grundig modernisering.
Den gamle hjemmeside blev smidt i skraldespanden, og Twins udviklede en helt ny udgave, hvor børneuniverset blev en vigtig del.
Produktionschef Ursula Bøggild Krogsbøll, Twins fortæller, at det har været en udfordrende proces at skabe bankens børneunivers:
– Børn udgør en helt særlig målgruppe i forhold til grafik og design og stiller høje krav til indlæring og underholdning. Skolerne efterspørger i stigende grad, at forældre hjælper deres børn med lektierne, og her får de nogle redskaber, som kombinerer læring og leg inden for hjemmets fire vægge.
Børneuniverset er en del af en større satsning fra bankens side på at nå ud til så mange kunder som muligt, og der er flere spændende projekter i støbeskeen.
Blandt andet vil man satse på online universer målrettet unge mennesker og ikke mindst foreningslivet, som banken har et godt tag i.
sit