Bankkunder på 50 plus skal tilbydes mere end fordelagtige renter, hvis det står til Bankernes Markedsføringssamarbejde, som netop har lanceret et nyt bankprodukt.
Oplevelseskontoen skal tilbyde kommende seniorer blandt andet rejser til eksotiske destinationer, eksklusive koncertarrangementer og rabat på forlystelser, og produktet er ifølge bureauet bag et udtryk for fremtidens måde at tænke bank på.
Konceptet er blevet til i et samarbejde mellem Bankernes Markedsføringssamarbejde og marketingbureauet Ennovator ud fra en tæt dialog med repræsentanter fra målgruppen, og det er blandt andet i Vestfyns Bank, Skjern Bank, Østjydsk Bank, Nordfyns Bank og Aarhus Lokalbank, det vil blive tilbudt.
– Vores indledende strategiske arbejde og statistiske undersøgelser har givet os en forståelse for, hvilken rolle bankerne kan spille i en verden, hvor oplevelser har en stor værdi for målgruppen. Den indsigt vi har opnået gennem forarbejdet med 50 plusserne, har gjort, at de reelt selv har været med til at forme konceptet, siger Klaus Sommer Paulsen, kreativ direktør hos Ennovator.
I første omgang var Ennovators opgave at komme op med en markedsføringsaktivitet til 50 plus-bankkunderne, med opgaven udviklede sig til det, der nu er et reelt bankprodukt.
Konceptet vil løbende blive evalueret og udviklet, så det tilpasses og er i tråd med målgruppens ønsker og behov.
sm