De lå ellers så godt, hvor de lå, men efter 55 år i Landemærket 29, flytter Bates Y&R til nye kontorer i Parken komplekset.

– Det er på mange måder vemodigt at sige farvel til vores gamle hus. Vi har efterhånden arbejdet, festet, grinet og grædt på samtlige etager i huset i 55 år, men vi har også investeret rigtig mange penge i bygningen i tidens løb og frem for at kaste os ud i endnu en kostbar ombygning, har vi valgt at flytte til nye lokaler der på alle måder passer bedre til vores behov, siger Thomas Brandt, adm. direktør i Bates Y&R.

Hvorfor?

– De nye kontorer er mere rationelt indrettede og giver os mulighed for at være samlet i ét plan. Samtidig opnår vi en langt bedre udnyttelse af de m2, vi betaler for, så beslutningen er ikke så svær, fortsætter Thomas Brandt.

Parken komplekset huser i forvejen et andet Y&R bureau, nemlig AdPeople og naboskabet rummer muligheder for at udnytte synergier i fælles administrative funktioner som IT, bogholderi, kantine m.v., så den økonomiske gevinst ved flytningen har spillet ind.

Hvornår?

– Den fysiske flytning sker primo april, og vi glæder os til at byde kunder, leverandører og venner af huset velkommen i de nye og spektakulære omgivelser med park på begge sider, slutter Thomas Brandt.