Marketingfolk kan nu få indsigt i og overblik over, hvilke opslag på Instagram, der er de mest effektive – og ikke mindst hvorfor de er det.

Den nye funktion er lavet i tæt samarbejde med Instagram efter Falcon.io har fået eksklusiv tidlig adgang til de nye Measurement-API’er, som Instagram offentliggjorde den 24. juli.

Instagram har over 700 millioner brugere, og Stories-funktionen alene bruges dagligt af over 250 millioner brugere, hvilket er mere end det samlede antal daglige aktive brugere på hele Snapchat.

Ifølge en undersøgelse fra Social Media Examiner i juni bruger over halvdelen (54 pct.) af de 5.700 adspurgte marketingfolk ofte Instagram sammenlignet med kun syv pct. på Snapchat.

Med Falcons nye produkt bliver det meget nemmere at bruge Instagram til marketing og træffe kvalificerede beslutninger om kampagner og indsatser.

– Planlægning og måling af performance for både opslag og Stories på Instagram kan klares via én centraliseret platform, lyder det fra Ulrik Bo Larsen, CEO hos Falcon.io.

– Kunderne kan også måle impressions, reach, svar og afslutninger for hver Story for at håndtere og strømline deres markedsføringsstrategi. Oven i Stories vil vores Instagram Measurement give kunderne indsigt i deres følgeres placering, alder og køn.

– Med viden om hvor størstedelen af ​​brugerne befinder sig, og hvornår de er online, kan virksomhederne yderligere lægge en strategi for optimale tidspunkter til at dele deres indhold.

– Ved at spore antallet af nye følgere på daglig basis, kan kunderne også se, hvilken type indhold, der konverterer brugere til følgere, eller om indlæg har spredt sig viralt.

En af Falcons kunder, Diego Sartori, Social Media & Communications Strategist, fra den hollandske hotelkæde CitizenM, siger:

– Falcon.io’s Instagram Measurement giver os den nødvendige viden, når det kommer til at nå ud til flere kunder med bedre indhold, siger han.

– At få overblik over demografi, reach og engagement for vores indlæg hjælper os med at optimere vores content-strategi over for målgruppen af såkaldte urban explorers og mobilbrugere. Det giver os et holistisk blik over, hvad der virker på hvem, siger han.

Det nye værktøj er nu tilgængelig for alle kunder. For at læse mere om Instagram-marketing, kan du downloade Falcon’s gratis håndbog her.