Det er svært at følge op på en succes. Så da Bergsøe4 skulle udvikle en ny image-film for S-tog, havde man mange overvejelser.
– Den første film var lige i øjet, så vi skulle enten finde på noget helt andet, eller prøve at følge op på succesen.
Det blev altså en film i samme musical-genre, igen med et gammelt og glemt hit, “You, You, You“, denne gang af Alvin Stardust, og en “musical“ med både skuespillere og S-togsmedarbejdere.
– Vi besluttede at vove forsøget med endnu en “musical“, da vi trøstede os med, at Terminator 2 jo også blev bedre end sin forgænger, smiler kreativ direktør Claus Holm fra Bergsøe4.
Den nye “musical“ for S-tog kører fra den 6. oktober i københavnske biografer og på TV Danmark.
– Vi har klippet den nye film sammen med den gamle, hvilket så vidt jeg ved, ikke er blevet gjort før. Det eneste problem det har givet er, at vi også gerne ville vise filmen, altså både den gamle og den nye på Lorry, men de har ikke plads til en 111 sekunders spot, så der kører vi kun den nye der varer 70 sekunder, fortæller Claus Holm.
I den nye film har man valgt at gå endnu længere til kanten, og brugt nogle af de samme personer, bl.a. kan man i den nye film se, at to af personerne fra den gamle film i mellemtiden har fået et barn sammen.