Da program-serien Big Brother, som også er kendt herhjemme, skulle skyde sin nye sæson i gang på den australske tv-station Ten, opfandt man en noget anderledes kampagne.
En kampagne, som i sin eksekvering ikke bare lagde sig ganske nydeligt op ad programmets titel, men som givetvis også har været i stand til at skræmme livet af en hel del intetanende buspassagerer. Ikke mindst i en sen nattetime.
I samarbejde med Perth-bureauet Marketforce installerede tv-stationen bluetooth-sendere i toppen af en række busstoppesteder. Og når en person så stillede sig for at vente på bussen, fik vedkommende en sms, hvor der stod ”Jeg holder øje med dig. Lige nu står du ved busstoppestedet på St. Georges Plads ude foran Boost Juice”
Lokationerne, der blev angivet, var naturligvis forskellige afhængig af, hvilket busstoppested, man havde placeret sig ved.
Kvikke hoveder har måske kunnet gætte pointen. Andre har måttet vente med bæven indtil sms nummer to omkring 30 sekunder senere tikkede ind på mobilen med afsløringen: ”Big Brother er tilbage. Hver aften kl. 19 på Ten”.
sit