Bang & Olufsen har indgået en aftale med tyske Mercedes-AMG, der udvikler højtydende varianter af Mercedes’ biler samt special-udstyr til disse.
Aftalen omhandler et unikt lydsystem, fortæller B&O i en meddelelse i dag.
– Vores nye partnerskab med Mercedes-AMG er af overordentlig stor betydning for os, udtaler Karl Kristian Hvidt Nielsen, President & CEO for Bang & Olufsen.
– Mercedes-AMG står for høj ydelse og eksklusivitet. Det samme gælder for Bang & Olufsen og deres lydsystemer til biler. I fællesskab er vi således i stand til at imødekomme Mercedes-AMG’s kunders forventninger til lydsystemer, siger Volker Mornhinweg, der er øverste chef i Mercedes-AMG.
Karl Kristian Hvidt Nielsen siger, at aftalen betyder, at Bang & Olufsen nu endnu bedre vil kunne drage nytte af de kompetencer og metoder, som virksomheden har opbygget for at imødekomme bilindustriens strenge krav.
– Og naturligvis er Mercedes-AMG en særdeles interessant partner, idet deres biler og udstyr sælges over hele kloden, siger B&O-chefen.
Bang & Olufsen’s lydsystemer til biler har i løbet af kort tid opnået betydelig anerkendelse.
Tidligere på året har det anerkendte, tyske bilmagasin “auto motor und sport” således i læserundersøgelsen ”Best Brand 2008” udnævnt Bang & Olufsen til nummer ét inden for Car-HiFi.
sit