Tap to gange med fingeren på gitteret for at spille musik eller sætte musikken på pause. Ryst for at springe et musiknummer over.

Beoplay P2 er B&O Plays nyeste bærbare Bluetooth-højttaler, og lige nu promoveres nyheden globalt af en omfattende kampagne, skabt af det svenske bureau B-Reel i samarbejde med B&O Plays eget  kreative team.

B&O Play blev etableret i 2012 som B&O’s lidt yngre og prisbilligere subbrand, og siden slutningen af 2015 har svenske B-Reel været kreativ partner på den kommercielle kommunikation.

Første globale skud fra parterne kom i foråret sidste år med lanceringen af den bærbare højttaler Beoplay A1. Siden kom selskabets første trådløse in ear-hovedtelefon, Beoplay H5 – og nu gælder det så den kreative kommunikation omkring nyskabelsen Beoplay P2.

Målgruppen for kampagnen defineres som ”urban creative professionals”, fortæller James Jenkins, Chief Operating Officer hos B-Reel Europe.

Er med overalt
– Kampagnen taler til mennesker, der sætter pris på kvalitet og design og går op i en aktiv livsstil. Det nye produkt henvender sig til den unge del af segmentet, og Beoplay P2 er da også det mest prisbillige produkt i serien.

Hvad er det for budskaber, I gerne vil fremhæve med den nye film?

– Kampagnen bygger på indsigten om, at musikken altid er der, uanset om det er hjemme i stuen, i badeværelset, eller når det er on the move – på rejse, til fest, til sport eller i byen. Det er også det, der ligger i kampagnens tagline ”Amplify Everywhere” – og det er det filmen gerne skulle vise: At musikken altid er der, og at musik kan gøre enhver situation endnu bedre.

Kampagnen, der kører på en række forskellige online-kanaler, sociale medier, website og i B&O Plays mange retail-outlets rundt om i verden – og kampagnefilmen, som du kan se herunder, er skabt i samarbejde med B-Reels søsterselskab BRF og instrueret af Lina Söderström.