Digitale tiltag og en turnaround af søstermediet Dagens Medicin var med til at gøre 2014 til et rekordår for Børsen. Avisen kommer med en overskudsgrad på 16,7 pct. og et resultat før renter og skat på 61,1 mio. kroner.

Det skriver adm. direktør og chefredaktør, Anders Krab-Johansen i dagens leder.

Og også søsterselskabet BAM – Børsen Associated Media – der leverer lægemagasinet Dagens Medicin, e-learning under navnet Academy og digitale ledelseshåndbøger, har det godt. Overskudsgraden bliver her på hele 23, 7 procent, skriver Anders Krab-Johansen, der er bestyrelsesformand for BAM.

– Vi er pressefolk. Vi ved godt, at vi bliver set som en særlig slags mennesker, der kun kan kritisere. Men vi er også hårde ved os selv. Vi gør, som vi selv prædiker. Vi har fokus på kunderne, skærer forretningen til og udvikler nye produkter. Vi arbejder for at tilpasse os de nye markedsvilkår, fordi vores traditionelle avisforretning er under pres, skriver redaktøren i dagens leder.

Det fulde regnskab for Dagbladet Børsen er ikke offentliggjort endnu, men svenske Bonnier, der ejer Børsen, har i forbindelse med sit eget årsregnskab meddelt, at den danske forretning ville komme med overskud i 2014 – og det bekræftes altså nu af chefredaktørens leder i dag.

Børsen/Mediawatch