Det aarhusianske bureau, Aros Kommunikation, bliver en del af den børsnoterede koncern Bording Group.

Gruppen udvider dermed sit bureau-ejerskab, idet man i forvejen ejer størstedelen af bureauerne Umwelt og Nordlid. 

Formelt fusioneres Aros ind i Bording Danmark A/S, der har kontorer i København, Aalborg og Aarhus., oplyses det i en pressemeddelelse. 

– Ved at fusionere Aros Kommunikation ind i Bording Danmark følger vi vores strategi, hvori vi ønsker at udvide produktpaletten og tilføre nye kompetencer, der kan stille os stærkere hos kunderne, siger adm. direktør i Bording Danmark, Steen Rocatis, i meddelelsen.

Fortsætter med samme fokus

Aros har eksisteret i 20 år og gennem årene har man særligt været kendt for kampagner inden for bl.a. sundhed, trafik, affald og svind, og ifølge partner Line Berg-Stærk vil dette fokus stadig være omdrejningspunkt:

– Vi vil gerne koncentrere os om det, vi er bedst til. Vi ønsker at blive endnu skarpere i vores faglighed, og det får vi nu mulighed for som en del af Bording Danmark, siger hun i pressemeddelelsen og tilføjer:

– De er stærke til kreative løsninger samt grafisk rådgivning og eksekvering, hvor vi klart har vores force i kampagnerne, content og PR.

Line Berg-Stærk fortsætter sammen med en anden tidligere medejer, Jakob Sørensen, med at lede Aros Kommunikation, men adm. direktør Jens Hansen træder ud af bureauet for at fortsætte som selvstændig.

Fortsætter vækst 

For Bording Danmark A/S er overtagelsen af Aros Kommunikation det syvende i rækken af opkøb og fusioner siden 2014.

– Vi fortsætter vores vækstrejse som planlagt. Det er afgørende for os, at Bording råder over branchens dygtigste hoveder, men det er også afgørende for os, at vi kan excellere i hele værdikæden, siger Steen Rocatis og tilføjer:

– Med opkøbet af Aros Kommunikation får vi nu mulighed for at tilbyde vores kunder kompetencer i alle processens led fra strategi til eksekvering. 

Aros Kommunikation rykker i forbindelse med opkøbet fra den gamle møbelfabrik i Aarhus C til nye lokaler i Aarhus V.