I dag anvendes boligzonen.dk af ca. 80.000 boligsøgende om måneden til at få et overblik over boliger, som er til salg. Samarbejdet indebærer, at BoligZonens brugere fremover kan supplere boligjagten med inspiration og uddybende information om boligen gennem artikler fra boligtorvet.dk.
– Jeg glæder mig over samarbejdet, som giver vores brugere adgang til artikler inden for inspiration og information om boligen, og det understreger den bredde og variation som BoligZonen står for, udtaler Zonernes adm. direktør Mette Bove-Nielsen.
Boligtorvets artikler kan fremover også findes på www.boligzonen.dk under sektionen ”Inspiration”. Artiklerne omhandler tips til vedligehold og indretning, anlægning af haven, guide til bolighandel og ideer til hvordanman kan få mere ud af sine penge i boligen.
Boligtorvet.dk ejes af Boligtorvet A/S som er et joint venture mellem Codan Forsikring og BRFkredit.
www.boligzonen.dk blev lanceret i 1998 og indgår sammen med BilZonen og RejseZonen i Zonerne A/S. Zonerne A/S blev etableret som et joint venture mellem Metropol Online (ejet af det Berlingske Officin A/S, JydskeVestkysten og Århus Stiftstidende), JP/Politikens Hus A/S og TV 2.