Sidste år fik bordellerne i Nevada i USA dom for, at de har lov til at annoncere.
Ikke mange af etablissementerne, som på de kanter er lovlige, har benyttet sig af muligheden, men nu falder omsætningen, og så må der jo gøres noget, skriver adage.com.
Ifølge sitet bøvler bordellerne – ikke mindst på grund af stigende dieselpriser – med en omsætningsnedgang på mellem 25 og 45 pct., så derfor overvejer flere af dem nu at annoncere.
– Mange af kunderne er lastbilchauffører, og det er jo et spørgsmål om rådighedsbeløb. Pengene til nyt armbåndsur og en tur på langs er der simpelthen ikke, siger George Flint, som står i spidsen for sammenslutningen af bordel-ejere i Nevada.
Der er imidlertid delte meninger blandt bordel-ejerne om, hvorvidt reklame er en god idé.
– Vi er andenrangs borgere. Det er fjollet at sætte plakater op, som vil irritere mere end de vil tiltrække, siger Jeff Arnold, der ejer bordellet Donna’s Ranch.
Kollegaen eller måske konkurrenten, Susan Austin, som ejer Wild Horse Spa & Mustang Ranch, er ikke enig. Hun har købt og fået opsat otte billboards, som fortæller, at ”Festen foregår på Wild Horse”.
Jeff Arnold siger til adage.com, at han tror mere på sponsorater. Et af hans bordeller sponserer således lokale bil-shows og rodeo-shows.
sit