Brandhouse er et af de mest stabile mellemstore danske bureauer, der år efter år tjener penge og ”flytter sig” fremad efter en gennemtænkt plan.

Efter et år med et opkøb af Subsero og ansættelsen af en ny CEO, Thomas Nolsøe, tager gruppen endnu et solidt skridt fremad.

Peter Larsen bliver nemlig direktør for Brandhouse Odense, og han skal stå i spidsen for en afdeling særligt målrettet Brandhouse’ jyske og fynske kunder.

Med ansættelsen vender Peter Larsen tilbage til Brandhouse efter en pause på to et halvt år, hvor han har været kontaktdirektør hos Markant i Kolding. 

Hos Brandhouse glæder man sig over at have Peter Larsen tilbage på bureauet: 

– Først og fremmest er det vigtigt for os at være tættere på vores kunder vest for Storebælt, fortæller Thomas Nolsøe, der er CEO hos Brandhouse Gruppen.

– Peter Larsen kender huset godt, og han er den helt rigtige spydspids til at lede og udvikle vores afdeling i Odense. Selvom Peter lige er landet, så kan vi allerede mærke interessen og leder nu efter flere talenter til vores Odense-afdeling.

Fra sin tidligere tid hos Brandhouse har Peter Larsen et dybt kendskab til både Branded Behaviour og bureauets Customer Centric-tilgang: 

– Jeg ser Brandhouse som et af de stærkeste bureauer, når det gælder en forståelse for og et fokus på slutkunderne, uddyber Peter Larsen. 

– I de forløbne år har Brandhouse ovenikøbet hentet en lang række spidskompetencer ind på bl.a. SoMe, PR og senest digital markedsføring via et opkøb af Subsero, så jeg glæder mig til at kunne skabe løsninger, der formår at skabe positive kundeoplevelser uanset platform.

Brandhouse-bacillen er svær at komme af med

Før sin tid hos Markant og Brandhouse har Peter Larsen bl.a. været Client Service Director hos Andersen & Blæsbjerg og marketingansvarlig hos bl.a. LEGO, Lidl og Merlin. Om sin tilbagekomst til Brandhouse siger han: 

– Når man først har fået Brandhouse-bacillen, er den svær at slippe af med igen. Det er et unikt bureau med fantastiske mennesker alle vegne, så det var en stor glæde for mig at tilbuddet om at stå spidsen for en offensiv på Fyn og i Jylland, slutter Peter Larsen.

Brandhouse Odense er flyttet ind sammen med Brandhouse’ datterselskab Outhouse på Østre Stationsvej i midten af Odense.