I den årlige MyImage analyse får, Subsero, skudsmålet som et af Danmarks mest kundeorienterede digitale bureauer. Så på den led er der et rigtig godt match til Brandhouse, der i flere år har investeret tungt i kundeorientering – herunder i kundecentriske analyser.

Men partnerne har ikke blot konstateret, at de passer godt til hinanden. Brandhouse Gruppen overtager pr. 1. oktober Subsero.

– Brandhouse Gruppen skal mestre alle relevante kontaktpunkter, derfor vil vi opbygge eller invitere flere relevante eksperter og enheder i Brandhouse Gruppen.  Vores partnermodel passer godt til dem, der både vil skabe noget selv og have det større bureaus fordele og kompetencer, siger Stiig Binggeli, som er Brandhouse Gruppens stifter og direktør for forretningsudvikling.

Subsero vil fortsætte som selvstændigt brand i Brandhouse Gruppen på samme måde som designbureauet Bessermachen og Outhouse i Odense.

Dvs. Brandhouse Gruppen er hovedaktionær, og hovedkræfterne i bureauet får medejerskab i Subsero.

– Med Subsero får vi en kompetence, som er virkeligt dygtige på digitale kampagner, og da mange af vores opgaver helt naturligt er flyttet online giver det mening at styrke gruppen på dette område. Tanken er, at vi både kan dyrke de rent digitale discipliner gennem Subsero og samtidigt tilbyde multichannel bureauet i kombination med Brandhouse.

– Vores PR og SoMe discipliner hos Brandhouse passer fint sammen med Subsero, siger Thomas Nolsøe, som er adm. direktør i Brandhouse Gruppen.

Han bliver også adm. dir. i Subsero, mens Stig Andersen, som er en af Subseros stiftere bliver strategisk konsulent, og skal udvikle digitale løsninger for Gruppens større kunder og digitale produkter og koncepter for hele Brandhouse Gruppen.

Subsero og alle bureauets 15 medarbejdere flytter ind hos Brandhouse på Østerbro, der i forvejen huser ca. 55 medarbejdere.

– Hos Subsero har vi gennem mange år fokuseret på det rene digitale set-up. Vi kunne dog allerede for et par år siden se, at det har sine fordele at kunne dække alle forbrugernes kontaktpunkter. Med Brandhouse får vi så det bedste fra begge verdener, nemlig det digitale fokus og samtidigt de dygtige strateger og kreative i Brandhouse Gruppen, siger Stig Andersen og slutter:

– Ligesom Brandhouse er vi fokuserede på at kunne gøre en forskel for kunderne, og vi har allerede arbejdet effektivt sammen på flere opgaver.