Efter otte år forlader Morten Hershøj Another – bureauet han selv stiftede sammen med Thorkild Bjerre i 2013.

Det oplyser bureauet i en pressemeddelelse.

Hvad, Morten Hershøj skal lave, er han ikke klar til at løfte sløret for endnu. Men han siger i meddelelsen, at hans tid med Another ”har været en fantastisk rejse”.

”Jeg har været omgivet af dygtige mennesker, og hverdagen har været fyldt af spændende opgaver. Det er selvfølgelig lidt mærkeligt at skulle sige farvel til det bureau, jeg har været med til at starte med Thorkild, men med den nye ejerkreds har bureauet aldrig stået stærkere.”

Morten Hershøj tilføjer:

”Derfor føler jeg, at det er det helt rigtige tidspunkt for mig at vende tilbage til CRM, tech og produktudvikling enten på bureau- eller kundesiden.”

Artiklen fortsætter under billedet.

Maria Handberg er ny Managing Director på Another. Foto: PR.

Morten Hershøj og Another skilles ifølge meddelelsen på god fod og Thorkild Bjerre har kun pænt at sige om Morten:

“Det er selvfølgelig med lidt vemod vi siger farvel til en god ven. Men bureauet har fra dag 1 været bygget på et stærkt kreativt fundament og med den nye ejerkreds er den kreative vision kun blevet stærkere, siger han og tilføjer:

“Vi er gode venner. Og mon ikke Morten kigger forbi til en kold øl og et par røverhistorier – der er nok at tage af.”

Ny Managing Director bliver Maria Handberg, der i de seneste to år har haft det daglige ansvar for bureauets kunder. 

Ejerkredsen på Another blev i januar 2021 ejerkredsen udvidet, så den udover Morten Hershøj og Thorkild Bjerre også tæller Maria Handberg og Morten Kjær, tidligere Global Creative Director hos IKEA.

Morten Kjær, Maria Handberg og Thorkild Bjerre har købt Morten Hershøj ud af Another, og ejer nu bureauet med 33% procent hver.