Hedengangne Brygger Jacobsen vil måske vende sig i sin grav, når European Beer Festival 2008 til september skal holdes på den gamle Carlsberg-grund i Valby.
Tænk sig at invitere så mange konkurrenter indenfor i de hellige haller…
Festivalen bliver den største af sin slags, der endnu er holdt på skandinavisk jord og ølentutiaster fra hele verden er inviteret.
Danske Øl Entusiaster står bag festivalen, og det bliver reklamebureauet Fradhouse og PR-bureauet PrimeTime Kommunikation, der skal stå for lanceringen af ølfestivalen i såvel Danmark som i udlandet.
– Det er en utrolig spændende opgave at skulle løfte, og danskerne skal nok for øjnene op for European Beer Festival 2008 – der som navnet antyder er meget mere end blot en branchefest for de nationale bryggerier i Danmark. Derfor bliver opgaven også, at få fortalt om rammerne for ølfestivalen der er væsentlig anderledes og større end de forrige år, siger administrerende direktør for Fradhouse Claus Mosbeck.
Hos PrimeTime Kommunikation ser man også frem til opgaven.
– Det er en interessant begivenhed, der appellerer til både ølentusiaster og de almindelige kulturforbruger, der ønsker sig en anderledes og inspirerende oplevelse. Og så er der ingen tvivl om, at ølfestivalen også har potentiale hos de udenlandske turister, og det vil kommunikationen selvfølgelig afspejle, siger kommunikationsrådgiver Frej Elbæk.
sm