Den underspillede humor har dannet klangbund for alle Carlsbergs Mads Mikkelsen-reklamefilm siden ”The Danish Way”. Og i en ny global film for Carlsberg 0,0 får humoren et ekstra skub.

I filmen, som igen har Mads Mikkelsen som cyklende frontfigur, listes en række ting, som ”er bedre” med en alkoholfri øl.

Det kunne være en tenniskamp, kunstoplevelser og mere mærkværdige ting, som at parkere i rummet. Eller springe sin egen reklame over …

Julian Marsili, Global Director, Carlsberg Brand, forklarer:

– Med den nye kampagne udvider vi vores kreative univers ved at sætte mere blus på humoren som greb og ved at åbne den visuelle del og gøre den mere spændende, siger han til Markedsføring og tilføjer:

– Det ser vi som en naturlig udvikling af et univers, der bygger på vores unikke danske arv og stærke brand equity – og vi tror på, at det vil styrke vores stemme på den globale scene.

Skipper sin egen reklame

Hos Uncle Grey uddyber Lars Samuelsen, Creative Chairman:

– Carlsbergs reklamer har altid været forbundet med en underspillet humor, et glimt i øjet og den typisk skandinaviske selvironi – kombineret med en ”humbleness”-tonalitet. Den stil ligger også i den nye film, men denne gang er der, som Julian siger, skruet lidt ekstra op for humoren.

Lars Samuelsen, Creative Chairman, Uncle Grey. Foto: PR.

Men parkering i rummet …?

– Ja, og en tennisbaghånd og et vaskeri, hvor Mads Mikkelsen står og skipper sin egen reklame. Alle disse elementer skal bidrage til at skabe en position globalt. Samtidig med at vi holder fast i de danske rødder og historikken med æstetiske klip, der rummer både historie, arkitektur og de velkendte cykelscener, siger Lars Samuelsen og tilføjer:

– Ved at fastholde de danske rødderne og historien skiller Carlsbergs sig desuden ud fra andre globale ølbrands, og bygge dermed en klart differentieret position.

Vækst-kategori

Den nye film kommer ikke tilfældigt her i januar, hvor mange mennesker holder lidt igen med alkohol oven på jul og nytår.

Men der er også tale om et klar vækst-kategori: Ifølge Carlsberg er bryggeriets egne alkoholfrie brands vokset lige knapt 30 procent i perioden juli-september 2020.

Den nye reklamefilm kører i første omgang i Danmark og Irland, oplyser bryggeriet, og vil senere hen over året blive lanceret i andre markeder.

Se filmen her – credits under filmen.

For at se indholdet skal du acceptere cookies.

Opdater dine indstillinger

Carlsberg 0.0 – Global Campaign 2021Credits

Client: Carlsberg
Global Brand Director: Julian Marsili
Senior Global Brand Manager: Eric Yves Schmidgall
Head of Marketing & Sponsorship, Denmark: Christopher Bak Billing
Global Brand PR Manager: Sam Wainwright

Creative Agency: Grey Europe
Creatives:
Javier Campopiano, Chief Creative Officer
Emiliano Gonzalez De Piertri, Global ECD Carlsberg
Andreas Hoff, Associate Creative Director, Uncle Grey
Chief Strategy Officer: Lars Samuelsen
Account Directors: Jeremy Pyne /Charlotte Porsager
Account Manager: Christoffer Jensen
Executive Producer: Casper C. Rasmussen 

Production 
Production Company: MYGOSH&CANADA
Production Executive Producer: Natali Sussman
Production Executive Company Executive Producer: Marta Argullós
CANADA MD: Oscar Romagosa
Director: Miguel Campaña
Studio: Pickle Music
Band/artist: Alexis Estiz