Catherine Zeta Jones tjente næsten det dobbelte af Angelina Jolie og Nicole Kidman på reklamer i 2005. Hun fik nemlig cirka 125 millioner kroner for at promote T-Mobile, mens Angelina Jolie og Nicole Kidman fik cirka 75 millioner kroner for at reklamere for henholdsvis det amerikanske modemærke St John og Chanel No. 5.
På fjerdepladsen fik sanger og skuespiller Jessica Simpson, 50 millioner kroner for at sælge hudprodukter på shopping-kanalen Guthy-Renker, og hun efterfølges af Oscarvinderne Gwyneth Paltrow og Charlize Theron, der tjente cirka 35 millioner kroner på at promote hhv. Estee Lauder og Dior.
På syvendepladsen finder vi Julia Roberts, der fik cirka 30 millioner for sin kontrakt med det italienske modefirma Gianfranco Ferré.
På ottendepladsen finder vi den eneste mand, Brad Pitt, der dukkede op i en enkelt Heineken kampagne for den nette sum af 25 millioner kroner.
Halvdanske Scarlett Johansson (dansk far), lige nu aktuel i den kritiker roste film Matchpoint, og den spanske skønhed Penelope Cruz afslutter top ti-listen – ligeledes med hver 25 millioner for at være L’Oreals ”worth it”-piger. MSOL