På mandag den 10. april går CBB i luften med et nyt kommunikationskoncept, der i stedet for at fokusere på pris og billige mobiltelefoner har valgt at fokusere på hvor nemt, enkelt og gennemskueligt det er at være kunde hos CBB Mobil. Kampagnen er udarbejdet af Nørgård Mikkelsen Kbh.
Livet er kompliceret nok i forvejen – få dig dog et nemt mobilselskab. Det er temaet i CBB Mobil’s nye kommunikationskoncept, som skal adskille CBB Mobil fra de meget prisfokuserede konkurrenter.
At nikke genkendende
– Konceptet bygger på forbruger-insights. Og et af målene med kampagnen er at hæve kvalitetsopfattelsen af CBB Mobil blandt forbrugerne, uden dog at ændre på prisopfattelsen, da CBB Mobil stadig skal opfattes som billige. Dette gøres bl.a. ved at fokusere på CBB Mobil’s styrker, der er at kunne tilbyde forbrugerne nem og billig mobiltelefoni, med gennemskuelige priser, siger Thomas Meng, kontaktdirektør hos Nørgård Mikkelsen Kbh.
– Forbrugerne har svært ved at gennemskue mobilselskabernes forskellige tilbud og priser, og derfor fremstår branchen generelt som uigennemskuelig og utroværdig. Vi har en mission om at gøre det helt enkelt for vores kunder og det kommunikerer kampagnen rigtig godt mener marketingchef, Cathrine Maria Johnsen, fra CBB.
Kampagnen kommer til at køre på tv, radio, print, outdoor og online. Derudover bliver konceptet også brugt til CBB Erhverv. pia