I den forløbne uge har hele verden ”været Charlie” på de sociale medier – til støtte og ære for de mange mennesker, som i sidste uge blev dræbt, da terrorister angreb det franske satiremagasin Charlie Hebdo.

I morgen er bladet på gaden igen – med en tegnet, langskægget herre med turban på forsiden. Manden har en tåre i det ene øje og bærer et skilt med ordene ”Je Suis Charlie” – ordene, som hele verden gennem den seneste uge har gentaget igen og igen – og overskriften på forsiden lyder ”Tout Est Pardonné” (Alt er tilgivet).

Onsdagens udgave udkommer ifølge Berlingske på 16 sprog og i omkring tre millioner eksemplarer i modsætning til de normale omkring 60.000. Bladet kommer med 8 sider, og der skulle være flere tegninger lavet af nogle af de dræbte.

Forsiden, der ses over artiklen, er tegnet af ”Luz”, der lyder det borgerlige navn Renald Luzier, og som undslap onsdagens attentat, da han havde sovet over sig.

Charlie Hebdo har i øvrigt siden opdateret sin hjemmeside, hvor man har mulighed for at gå ind og støtte den fortsatte udgivelse.