Charlotte Novella har efter fem år forladt InterMail, hvor hun senest har været salgsdirektør for Danmark og marketingchef.

Det oplyser hun selv på LinkedIn, mens CEO Anders Ertmann siger:

– Der er ikke noget uvanligt i, at et samarbejde stopper.

Han oplyser videre, at Charlotte Novella stoppede i slutningen af august, da selskabet “ansatte nye Sales Directors i Danmark og Sverige.”

– Processen har været naturlig og uden dramatik, siger Anders Ertmann.

InterMail har for nylig ansat en række nye folk, herunder Jesper Vagtel Johansen, der er ny Sales Director for Digital Solutions samt Danmark, og Frederik Fenberg, der er ny Sales Director for det svenske marked. 

Derudover er Flemming Olesen, ansat som ny Director of Production, mens Dennis Herlev Vældegaard er ansat som projektleder, og så har Emilie Elmgaard Jensen overtaget ansvaret som marketingchef, forklarer Anders Ertmann.

Charlotte Novellas opgaver bliver således ikke placeret ét, men flere steder, oplyser Anders Ertmann, der har været InterMails CEO siden sommeren 2017.

– Jeg er rigtig glad for teamet, som passer perfekt til de opgaver vi både nu og fremadrettet skal løse for vores kunder, siger Anders Ertmann.

I det seneste årsregnskab, der er godt et år gammelt, for InterMail A/S fremgår det, at selskabets andel af koncernens resultat udgjorde et minus på syv millioner kroner, hvilket blandt andet skyldes massive tab på ophørende konvolutaktiviteter. 

Regnskabet for første halvår 2018/19 viste et overskud på 3,4 millioner kroner og selskabet forventer en bundlinje på mellem nul og fem millioner kroner for hele 2018/19.

Hvordan har økonomien det?

– Vi er børsnoteret, så jeg kan ikke udtale mig om resultatet for hele 2018/19 endnu. Vores regnskab offentliggøres i slutningen af november. Men jeg kan da sige, at hvis vi ikke fulgte vores forventninger, så skulle vi melde det ud. Overordnet set synes jeg, at det går fint, og jeg glæder mig til at fortsætte den digitale rejse, vi er på, siger Anders Ertmann.

Charlotte Novella har ikke ønsket at udtale sig.