Creative Circles bestyrelse har netop konstitueret sig efter årets generalforsamling, og en enkelt ny profil er trådt ind i kredsen.

Det drejer sig om Eva Stehr Ebbensgaard, kreativ hos Robert/Boisen & Like-Minded. Hun afløser dermed Janne Østergaard, der havde valgt ikke at genopstille.

Tre profiler var på valg – Lone Tvedergaard Bach fra & Co., Jesper von Wieding fra Pearlfisher og Jorge Hernandez, Molamil/Manyone – alle blev genvalgt.

Eva Stehr Ebbensgaard skriver i en pressemeddelelse følgende om sine tanker om bestyrelsesarbejdet:

– Creative Circle er Danmarks største kreative pris, og det er en store ære at få lov til at være en del af deres bestyrelse. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Eva Stehr Ebbensgaard, Art Director, Robert/Boisen & Like-minded. Foto: Creative Circle/PR.

“Vil bevise værdien af kreativitet”

Eva Stehr Ebbensgaard fortsætter:

– Som bestyrelsesmedlem håber jeg håber jeg på at kunne bygge endnu stærkere bro mellem de unge kreative og de etablerede i branchen. Jeg har selv været i branchen i et stykke tid, men ikke så længe, at jeg ikke kan huske hvordan det var at være ny. Den indsigt vil jeg bruge i mit videre arbejde som bestyrelsesmedlem.

Eva Stehr Ebbensgaard skriver videre, at hun “som ansat på et bureau, der lever af at sælge kreative løsninger, vil arbejde for at bevise værdien af kreativitet.”

– Vi er allerede rigtig gode til at fejre vores kunder. Men kan vi gøre endnu mere for at hylde dem, som tør at investere i skæve, sjove og nytænkende kreative løsninger? Det kunne være spændende at udforske.

Formand og næstformand blev enstemmigt genvalgt – og den nye Creative Circle-bestyrelse ser herefter således ud.

Dorte Nielsen, Center for Kreativ Tænkning – Formand
Stig Lauritzen, freelance – Næstformand
Pelle Martin, Spring/Summer
Anders Røge, Advice
Lone Tvedergaard Bach, & Co./NoA
Clara Prior-Knock, Uncle Grey
Jesper von Wieding, Pearlfisher
Romeo Vidner, New Presence
René Kammersgaard, Nord DDB
Abelone Varming, Design Denmark
Trine Quistgaard, Virtue Nordic
Jorge Hernandez, Molamil
Eva Stehr Ebbensgaard, Robert/Boisen & Like-Minded