Serie-iværksætter Toke Kruse, der bl.a. står bag virksomheden Billy, har solgt virksomheden Relation Technology til det digitale bureau Creuna.

Dermed siger han farvel til et ”hjertebarn”, som det hedder i en pressemeddelelse fra parterne, men det er optimisme snarere end vemod, der markerer salget:

– Jeg er helt tryg ved at overdrage Relation Technology til en virksomhed som Creuna. Det er altid mærkeligt at give slip på et projekt, som man har iværksat og over 10 år været med til at udvikle og pleje, men jeg ved, at det har bedre muligheder for at vokse hos Creuna, siger Toke Kruse, som tilføjer, at han er glad for at have fundet en køber, der kan se det massive potentiale i virksomheden og vil investere i at indfri det –  ”og det kan ledelsen i Creuna”.

Valget om at sælge Relation Technology blev truffet i april med invitationen af 10 interesserede virksomheder til en bud-runde.  Og det blev altså Creuna, der løb med sejren.

Nikolaj Opstrup, der er direktør for Creuna København, siger i en kommentar, at man længe har været på udkig efter en virksomhed som Relation Technology:

– Det er en virksomhed, der kan tilføre et sæt af kompetencer, der komplementerer vores eksisterende forretning. Derfor er det en kæmpe gevinst for os, at vi nu byder dem velkommen i bureauet. Med deres erfaring og ekspertise inden for både SEO, Adwords og konverteringsoptimering står vi nu væsentligt stærkere på det analytiske område, som jo er grundlaget for alt, hvad vi laver.

I forbindelse med salget flytter de i alt fire medarbejdere fra Relation Technology kun få hundrede meter fra kontorene i Gothersgade til Hammerensgade, hvor Creuna København holder til.