Et lille, koncentreret drikkeshot på 100 ml., som både er økologisk og fyldt med gode probiotiske bakterier, som gør noget godt for mavesundheden og kroppens generelle velvære.
Det er hvad forbrugerne kan glæde sig til at finde på supermarkedernes hylder om ganske kort tid, i Sverige lidt senere på efteråret og senere også i Finland.
Produktets råvarer er alle økologiske, der er sparet på fedt og sukker og derudover tilsat fibre, som er gode for fordøjelsen. Sidst men ikke mindst, indeholder Cultura ProBio en høj koncentration af tre slags probiotiske mælkesyrebakterier, blandt andet den særlige F19-bakterie, som har en dokumenteret gunstig indvirkning på tarmfloraen.
I Danmark lanceres i første omgang en variant med smag af jordbær og rød te, mens man i Sverige senere på efteråret også lancerer en anden variant bestående af hindbær og blåbær.
Lanceringen af Cultura ProBio shot’et er et led i Arlas bestræbelser på at gøre Culturas til et stærkt helsebrand i de nordiske lande.
Der arbejdes kontinuerligt med reduktion af sukkerindholdet i Culturas øvrige varianter og nogle af de kendte drikke-Cultura’er er også inden for det sidste år blevet “opgraderet” med ingredienser som ingefær og granatæbler, lige som der er lanceret en ny drikke-Cultura med æble og grøn te.
Kampagnen for det nye ProBio-shot starter i uge 36.