Efter mere end 10 år hos Grey København – heraf de sidste 6 som adm. dir – har Daniel Hofmann besluttet sig for at søge nye udfordringer. Han har opsagt sin stilling uden at have noget andet på bedding.
– Jeg er glad for og stolt over min tid hos Grey København, men jobbet er blevet mere og mere administrativt tungt, og jeg vil gerne tilbage til mere udførende reklame- og marketing-arbejde, siger Daniel Hofmann og tilføjer, at hans fremtid højst sandsynligt kommer til at blive i en sammenhæng, hvor han bliver partner.
Det er endnu ikke aftalt, hvornår han skal fratræde, men det bliver mellem nu og sommeren. Grey-gruppens øverste chef, Carl Erik Kjærsgaard, siger, at man er i gang med samtaler med flere kandidater. Desuden har man etableret en ny ledergruppe bestående af Peter Ferslev fra Grey København selskabet 100 Percent Film samt Rasmus Moltke, der er hentet hos Propaganda McCann.
– Daniel Hofmann er fortsat adm. dir. og desuden er jeg selv lige i nærheden, så det hele foregår i god ro og orden, siger Carl Erik Kjærsgaard og beklager Daniel Hofmanns beslutning om at søge nye udfordringer.
– Vi startede faktisk på bureauet samtidig for 10 år siden, så vi har en lang relation, siger Carl Erik Kjærsgaard. fin