Det digitale bureau Waimea Digital har indgået et tæt samarbejde med det svenske bureau Search Integration.

Virksomheden, der er specialiseret i onlinemarkedsføring og søgemaskineoptimering, har igennem en periode oplevet øget efterspørgsel fra virksomheder, som gerne vil optimere flow af marketingindsats, kunder og trafik uden at skulle jonglere rundt med mange forskellige bureauer og specialister.

TetraPak på plads

Særligt virksomheder med en decideret global onlinestrategi er begyndt at melde sig på Waimeas kontorer. Det nye makkerskab betyder allerede nu opgaver for kunder som TetraPak og Thule Group.

Vel at mærke globalt.

– Vi ser flere og flere kunder, som ønsker at dække mange markeder med én samlet indsats. Det kan være en udfordring, fordi sprog, trafikmønstre og rammebetingelser kan være vidt forskellige alene her i Norden, siger Mikkel DeMib Svendsen, administrerende direktør for Waimea Digital.

– Folkene bag Search Integration har været med fra den helt spæde begyndelse og har i praksis været med til at gøre brugen af Google Analytics til det, det er i dag. Derfor er de en ideel partner der, ligesom Google selv, har et globalt tankesæt som udgangspunkt, fortsætter han.

Fejrer etårsdag med ny global kunde

Annonceringen af det nye samarbejde falder sammen med, at Waimea Digital fejrer sin etårs fødselsdag. Det sker efter et år med sorte tal på bundlinjen, flere nyansættelser og kundetilgang.

Senest er bl.a. den tidligere Grey Interactive-mand Kim Frederiksen blevet ansat til udvikling af nye produkter. Og Mikkel DeMib Svendsen håber snarest at kunne løfte sløret for endnu en global kunde i Waimeas fold.

– Vi har netop indgået aftale med et af de helt store mode- og luksushuse i verden. Opgaverne handler primært om optimering af deres globale og markedsspecifikke websites, og her bliver en grundforståelse af webtrafikken en vigtig nøgle til succes. Derfor er jeg meget glad for, at vi nåede at få partnerskabet med Search Integration på plads, siger Mikkel DeMib Svendsen.

Waimea Digital er bl.a. ejet af erhvervsmanden Jørgen Lindegaard, Mikkel DeMib Svendsen selv og salgsdirektør Frederik Nørgaard. Virksomheden servicerer udover de allerede nævnte bl.a. kunder som Nilfisk og ISS.