Spinnaker Nordic åbner nu et kontor i den tyske hovedstad, hvorfra to lokale konsulenter – og to nye kunder – skal sikre det digitale marketingbureau et gennembrud på det store, tysktalende marked syd for grænsen.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Fra det nye kontor i Berlin skal der landes ny kunder i hele DACH (Deutschland, Austria & Confoederatio Helvetica). En region, der foruden Tyskland omfatter Østrig og Schweiz, forklarer Simon Paag, administrerende direktør i Spinnaker Nordic, i meddelelsen.

Kan bane vej for flere udvidelser

Heri betegnes det som ”et skræmmende marked at give sig i lag med”, fordi konkurrencen er hård i alle brancher på markedet. Og det gælder også i bureaubranchen.

– Det tyske marked eller DACH, som vi også kalder det, er derfor ikke nødvendigvis det oplagte førstevalg, når en europæisk ekspansionsstrategi skal lægges for et mellemstort dansk bureau som os, men lykkedes man i Tyskland, så kan det bane vej for andre europæiske udvidelser, lyder det fra Simon Paag i meddelelsen.

Den tyske satsning kommer ”i forlængelse af en række, strategiske lokale partnerskaber”, som har skullet hjælpe danske virksomheder ind på det tyske marked.

Velkommen til Dansk Markedsføring

For at kunne læse vores artikler beder vi dig om at tilmelde dig vores nyhedsbrev - så holder vi dig opdateret med de skarpeste indsigter og branchenyheder direkte i din indbakke. Helt gratis.

Indtast venligst fornavn.
Indtast venligst efternavn.
Indtast venligst korrekt e-mailadresse
Accepter venligst vores betingelser for at tilmelde dig

Er du allerede medlem?