Det er tidligere blevet meldt ud, at Dansk Supermarked fremover satser på flere initiativer, som kører på tværs af kæderne Bilka, Føtex, Netto og Salling.

Tidligere på ugen gik de i luften med en ny fælles julekampagne, som udover at køre på tværs af alle kæderne udmærker sig ved at være født digitalt. Kampagnen er et mobilspil, som skal binde alle Dansk Supermarkeds kæder sammen både online og offline.

Dansk Supermarkeds digitale marketingchef Kåre Berenthz-Nicolaisen fortæller, at det hele startede med en opgave om at lave en online julekalender, men hvor de gerne ville gå skridtet videre end blot at lave en Facebook-julekalender – og derfor lade digitaliseringen af Dansk Supermarked slå fuldt igennem.

– Vi ville gerne brede os ud over flere kanaler. Derfor vil Facebook være alt for snævert og begrænse os til kun en enkelt kanal. Samtidig vil vi også gerne dygtiggøre os inden for multi channel-marketing og komme videre i vores bstræbelser om at blive fuldt digitaliseret, fortæller Kåre Berenthz-Nicolaisen og afslører, at målsætningen dels er at opsamle en masse permissions, men også at øge kundestrømmen i de fysiske butikker.

– Vi vil gerne se, om det er muligt at lave en digital aktivitet, som samtidig kan drive kunder i butikkerne og dermed bygge bro mellem offline og online. Derfor er det da også meningen, at kunderne skal komme ned og hente deres præmie butikkerne, forklarer Kåre Berenthz-Nicolaisen.

Helt konkret kan kunderne få deres pakke udleveret ved butikkernes kasselinjer eller de SwipBoxes, som er opstillet i butikkerne. Fuldstændigt som hvis kunderne handler i butikkerne eller på Bilka.dk.

Og formålet er da også i samme ombæring at få udbredt kendskabet til Bilka.dk. Derfor skal kampagnen ikke alene skabe trafik, men samtidig også introducere kunderne til, hvordan det er at handle i Dansk Supermarkeds butikker, uanset om det foregår offline eller online.

Kampagnen vil desuden blive bakket op af annoncering i trykte medier og online via egne og eksterne kanaler.

Læs mere om kampagnen her.