Årets Danish Digital Award er i luften – online på grund af coronakrisen – og så er der i sidste øjeblik skiftet ud på værtspladsen.

Det var dermed tv-vært og forfatter Jacob Riising, der tidligere i aften stod klar i Øksnehallen for at præsentere årets vindere – og ikke Martin Brygmann, som ellers planlagt.

Forklaringen kommer her:

Nogle timer før awardshowet skulle i luften, sendte arrangøren, Dansk Annoncørforening, således en pressemeddelelse ud, hvoraf det fremgik, at man afventede ”svaret på en corona-prøve”:

–  Når svaret ikke at komme inden showet, eller er det positivt, er vi nødt til at sende en afløser på banen for Martin Brygmann, lød det fra Holger Wilcks, direktør i Dansk Annoncørforening, i meddelelsen, hvor han fortsætter:

– Det vil vi alle være frygteligt kede af, men især Martin, der har lagt en enestående og dedikeret indsats i at sætte et godt show sammen til os. Heldigvis har vi en stærk afløser stående klar i kulissen, hvis det bliver nødvendigt.

”Aftenens vært er dermed enten Martin Brygmann eller skuespiller, tv-vært og forfatter Jacob Riising”, hed det i meddelelsen, der tikkede ind til redaktionen tidligere i dag.

Et ansvarsfuldt valg

Og da showet gik i gang stod det klart, at det var Jacob Riising, der skulle gelejde vindere og seere gennem aftenen.

Markedsføring spurgte Henriette Brix, Martin Brygmanns manager, hvad årsagen var til, at Brygmann ikke stillede op, og hun svarede følgende via sms torsdag aften:

– Martin fik et opkald i tirsdags om, at en tekniker i det studie, han arbejdede i sidste torsdag, har fået konstateret Covid19. Han tog et ansvarsfuldt valg og informerede ledelsen i Danish Digital Award om, samt bookede tid til en test, skriver hun og fotsætter:

– Den fandt sted i går og desværre tager det op til 72 timer at få besked. Martin har derfor bedt sin gode ven Jacob Riising tage over. Martin Brygmann har det fint, er i topform, har ingen symptomer, og nyder showet i sit hjem.

Hvis du vil følge DDA-aftenen, så er showet i fuld gang. Med fællessang og det hele.

Følg med her. Vi bringer alle vinderne her på Markedsføring om kort tid.