TDC Kabel har ambitioner om at få konverteret 6-700.000 kunder til den nye digitale Selector-boks over de næste 6-7 år. Det er bl.a. det meget store salg af fladskærme, der giver næring til optimismen. Går man over 32 tommer er det nødvendigt med en digital løsning for at have en ordentlig billedkvalitet (se det nye nummer af Markedsføring).
Den kommende VM-turnering i fodbold var udset til at udgøre kickstarten gennem en attraktiv digital pakke med mulighed for HDTV. Desværre risikerer den plan at gå i vasken.
TDC Kabel Tv har ikke modtaget de nye Selector HD-bokse på grund af leveringsvanskeligheder hos producenten. Det var ellers planen, at Selector HD-boksene skulle være i handlen fra i dag. Nu håber TDC Kabel TV på, at det bliver muligt at levere Selector HD-bokse inden den 9. juni, hvor VM starter.
– Vi har hele tiden være klar over, at der er tale om en stram plan for dette projekt, men vi har sat vores lid til forsikringer fra vores leverandør omkring levering af boksen, men er desværre blevet skuffet. Heldigvis ser det stadig ud til, at et antal af de lovede bokse når frem inden startfløjt for VM, så forhåbentlig vil TDC Kabel Tv være i stand til at levere fodboldkampene i den fantastiske HD-kvalitet til de kunder, der ønsker det, siger Miriam Hvidt, direktør for TV og Radio hos TDC Kabel Tv.
TDC Kabel Tv offentliggjorde i begyndelsen af maj en aftale med DR og TV2 om at sende VM i fodbold i HD-format. TDC Kabel Tv’s kunder med adgang til digitale signaler kan benytte sig af tilbuddet. Det kræver en HD-ready fladskærm og køb af en Selector HD-boks til 2.495 kr. for at få HD-oplevelsen. Desuden opkræves et årligt kortgebyr på 199 kr. Boksen giver også adgang til andre HD-produkter, som TDC Kabel Tv forventer at lancere i løbet af året. fin