Contentcube siger farvel til selskabets adm. direktør, Rasmus Viemose, der efter fire år i bureauet flytter til Schweiz, som udgør basen i hans nye job for app-bureauet Shape.

– Vi har længe vidst, at Rasmus og familien ville udleve deres udlandsdrømme, men selvfølgelig er vi ærgerlige over at miste ham som kollega. Rasmus har gjort en kæmpe forskel i Contentcube. Han skar til og rettede op, da der var krise 

og vi gik fra udelukkende at være underleverandør af kode til i dag også at være lead digitalbureau for adskillige slutkunder, som vi leverer strategi, kreativitet og kode til i én samlet løsning, siger Laura Jul, partner og kreativ direktør i Contentcube og fortsætter: ”Et farvel giver jo mulighed for et goddag. Så vi undersøgte markedet grundigt med fokus på at finde en person med stor erfaring fra bureausiden og stærke kompetencer inden for strategi, kommunikation, relation og selvfølgelig forretningsudvikling.

I stedet er en ny direktør på plads, og valget faldt på Martin Graeser, der gennem de seneste otte år har arbejdet med digital kommunikation og strategiudvikling for både danske og internationale kunder.

På CV’et står der bl.a. Responsive, Gorm Larsen & Zornig og Klausen + Partners.

Han kommer fra en stilling som Digital dialogchef hos Republica.

– Jeg glæder mig meget til at komme i gang hos Contentcube. De skiller sig ud fra de traditionelle bureauer, fordi de har startup i blodet og bor sammen med i alt 70 tech-nørder. Det er virkelig et innovativt miljø, og man kan tydeligt mærke, hvordan den digitale adfærd og udvikling i huset har indflydelse på alt fra forretning og strategi til kreativitet og produktudvikling. Contentcube er et bureau lige efter mit temperament. Der er højt til loftet, et højt kompetenceniveau og en vilje til at få tingene til at ske. Det bliver derfor vildt spændende at fortsætte Contentcubes rejse sammen med Laura og resten af bureauet, siger Martin Graeser.

Contentcube blev etableret i 2005 og har siden arbejdet som digitalt bureau for bl.a. Danske Spil, Nike, Miljøministeriet, Sony, Kræftens Bekæmpelse og Royal Copenhagen.

Contentcube er en del af Sortedam Ventures, der har etableret Echo.it, Evertale og Opeepl, og som har været med til at stifte Founders House.