Det digitale bureau Adapt har de senere år udvidet butikken markant – bl.a. med afdelinger i Berlin, Boston og Barcelona – og nu sker der igen noget nyt.

Det sker denne gang med etableringen af mediebureauet Adapt Conversion.

Det skyldes, at Adapt gennem længere tid har oplevet stor efterspørgsel på trafik og konverteringsrådgiving i forbindelse med lancering og drift af digitale løsninger.

Den efterspørgsel skal naturligvis imødekommes, og det sker med det nye, ecommerce-orienterede mediebureau, som bygger videre på Adapts 18 års erfaring med udvikling af ecommerce løsninger for store kunder som Sportmaster, Interflora, Rezet og Sofakompagniet.

– Med Adapt Conversion imødekommer vi et stigende behov fra vores kunder for yderligere rådgivning inden for optimering af deres digitale marketing aktiviteter, siger Kresten Wiingaard, adm. direktør og medejer hos Adapt Group.

Er allerede i gang

Mediebureauet Adapt Conversion rådgiver allerede store kunder med ikke blot at tiltrække trafik, men også at sikre at trafikken udmunder i konvertering til fx tilmelding til nyhedsbreve, butiksbesøg og online salg.

Bureauet er stiftet sammen med Klaus Jespersen Colding (billedet t.v.) og Philip Leth, der begge kommer fra Adapt A/S.

– Når vi har valgt at fokusere på ecommerce, mener vi ikke kun webshops, men alle virksomheder, der har en digital salgskanal, der skal tiltrække trafik, uanset om de sælger abonnementer, medlemskaber eller produkter, siger Claus Jespersen Colding, Partner & Senior Conversion Consultant. 

– Det handler i høj grad om at bruge data til at forbedre kundeoplevelsen på digitale kanaler med henblik på at hjælpe kunden videre, slutter han.