Silkeborg-bureauet Adjust, som har specialiseret sig i at designe, udvikle og kode interaktive digitale annoncer og bannere, har ansat Andreas Jensby som ny Head of Marketing.

Han kommer senest fra en stilling som Head of Marketing hos det digitale bureau Impact og har desuden slået sine folder hos No Zebra i en tilsvarende stilling. 

Før det var han presse- og kommunikationsrådgiver hos Aarhus BSS – Aarhus University.

Og hos Adjust glæder direktør Klaus Mogensen sig over, at det er lykkedes at få fingre i Andreas Jensby, der i øvrigt netop er nykåret M-List-profil.

”Andreas kommer fra øverste marketinghylde og har af flere omgange bevist sine evner til at skyde brands til tops via inspirerende og effektiv marketing,” siger han i en pressemeddelelse og tilføjer:

”Da vi netop har skiftet navn og identitet fra Better Banners til Adjust, kunne timingen ikke være bedre i forhold til at få Andreas ombord.” 

Potentiale til mere

Bureauet har brands som Audi, Arla, Unicef, nemlig.com og Norlys på kundelisten, men den nye CMO mener, der er potentiale til meget mere.

”For der er ikke andre bureauer, som specialiserer sig i at skabe digitale brandoplevelser på niveau med Adjust,” siger Andreas G. Jensby i meddelelsen og tilføjer:

”Den digitale aktivering af kampagner og tv-reklamer på tværs af platforme bliver tit lavet i al hast til allersidst uden den store omtanke. Hvis det overhovedet bliver gjort. Adjust kan – som nogle af de eneste – få forbrugerne til rent faktisk at interagere med brandet og klikke på annoncer og bannere.”

Adjust runder inden for de næste måneder 20 medarbejdere, hvilket er en fordobling på et år.

Bureauet landede i 2020 et årsresultat på 3,3 millioner kroner, mod 3,0 millioner kroner i 2019.