Det digitale bureau Dwarf headhuntede for mindre end et år siden Thomas Sofienberg fra DIS/PLAY. Han skulle som ny CEO modernisere bureauet, der mest var kendt for de super-nørdede og effektive løsninger.

Det fik han ikke lov til:

– Thomas Sofienberg var udset til at lede revitaliseringen, men har efter Dwarfs bestyrelses vurdering ikke løftet opgaven. Det har ledt til, at vi efter et års samarbejde har besluttet os for at sige farvel til Thomas, og overdrage rollen som frontfigur for bureauet til COO Lars Berntsen.

Bestyrelsesformanden og tidligere CEO Peter Grønne udtaler i den forbindelse:

– Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at Thomas Sofienberg ikke kom til at fungere, men samtidig utroligt glade for at have fået en kapacitet som Lars Berntsen ombord.

– Lars er måske ikke lige så flamboyant som Thomas Sofienberg, men han kan til gengæld alt det en visionær administrerende direktør skal kunne, hvilket han har bevist som COO på Dwarf de sidste 10 måneder og i øvrigt også for Republica.

– Lars vil i direktionen blive suppleret med en stærk Client Service Director/Kontaktdirektør – Hvem det bliver, håber vi at kunne fortælle om få uger, siger Peter Grønne.

Sælger kun løsninger, Dwarf selv ville have købt

I det fremtidige set-up vil Lars Berntsen tage sig af administration og drift samt sikre den leverancekvalitet, Dwarf altid har været kendt for, mens den nye Client Service Director vil tage sig af salg, markedsføring, og strategiudvikling.

– Kombinationen af en stærk og visionær CEO og en super erfaren salgsprofil mener bestyrelsen er, hvad der skal til for at løfte Dwarf ud af skyggen og tilbage til den plads blandt Danmarks mest anerkendte digitale bureauer hvor vi tidligere lå.

– På Dwarf handler det nu som tidligere om at skabe synlig værdi for vores kunder, hvilket understøtter vores credo om aldrig at sælge en løsning, vi ikke selv ville have købt. Den holdning forpligter, og kræver en topledelse, der er klar til at stå i spidsen og kæmpe for vores værdier, vores kunder og den værdi vores digitale løsninger skaber for vores kunders kunder.

– Det er ikke markedets letteste position, men vi tror 100% på den og ved, at vi nok skal lykkes med den. Vores kunder efterspørger Full Service indenfor digitale løsninger – løsninger, vi kan eksekvere på alle discipliner, fra strategi, UX og design, til udvikling og automation – og derved sikre synergien mellem de forskellige fagområder.

– Med vores ekstraordinært dygtigt team af specialister er vi derfor udrustede til at levere dette i den velkendte Dwarf kvalitet, slutter bestyrelsesformanden.