I forbindelse med lanceringen af den nye version af computerspillet Sims købte EA Games i sidste uge omslaget på gratisavisen MetroXpress og skabte en særlig Sims-avis. Annoncører har det sidste halvandet år kunnet købe omslaget på MetroXpress, men det er første gang, at avisen udkommer med en forside som ligner en anden avis.
Steffen Kristensen, produktmanager hos EA Games, forventer at der minimum er 800.000 som har set forsiden, som var udformet som en annonce. Han vil ikke sige, hvad annoncen har kostet, men understreger, at det har været en god kontaktpris.
– Det koster rigtig mange penge at skabe den slags. Specielt i forhold til hvis man havde købt en helsides annonce i avisen, men det giver god respons, og var en god måde for os at synliggøre at spillet var ude nu, idet vi kunne udkomme med avisen på selve lanceringsdagen, siger han.
Sims 2 er den største lancering af et computerspil i Danmark nogensinde, og i de kommende uger kommer der til at køre en massiv tv-kampagne og print kampagne.