Danmarks største kreative award-show, Creative Circle Award 2020, er klar med de første nye datoer, efter at festlighederne tidligere i marts blev udsat på grund af corona-krisen.

Jurydagen er således nu fastsat til lørdag 20. juni.

– Planen er som tidligere, at juryerne mødes kl. 9.00, at juryarbejdet finder sted dagen igennem, og at vi afslutter med en middag om aften, skriver CCA-formand Dorte Nielsen i en mail og videre: 

– Vores håb er, at vi til den tid kan mødes til en inspirerende dag med gode faglige diskussioner – helt som vi plejer. 

Klar med plan B

Dorte Nielsen tilføjer dog om den aktuelle corona-situation:

– Vi følger naturligvis udviklingen af COVID-19 meget nøje. Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og vil tage alle de forholdsregler vi kan. Hvis det ikke er forsvarligt, at vi mødes fysisk, afvikles dagen digitalt.

Alle indsendere skal af samme grund uploade digitale udgaver af alle de arbejder, der er indsendt på pap, således at jurydagen i givet fald kan gennemføres digitalt.

– Vi håber dog, at vi kan mødes, da vi ser en stor værdi i det, skriver Dorte Nielsen.

Årets shortliste vil blive offentliggjort hen over tre-fire dage sidst i juni, hedder det i mailen, idet der dog ikke er sat præcise datoer på her. 

– Creative Circle Award afholdes efter sommerferien, hvor vi forhåbentligt alle sammen må mødes igen for at feste og hylde kreativiteten, slutter Dorte Nielsen.