Senge-brandet Royal Auping Scandinavia har efter en nordisk bureaukonkurrence genvalgt Mindshare, som virksomheden har samarbejdet med i 10 år.

Det oplyses i en pressemeddelelse.

I bureaukonkurrencen, der blev skudt i gang november 2020, deltog ”en række medie- og kreative bureauer”.

– Det var essentielt for os at finde et bureau, der forstår vores position i markedet, og som har en strategisk forståelse for, hvor vi er på vej hen. Vi ledte efter en uvildig sparringspartner, som kunne udfordre os i vores nuværende medievalg og har evnen til at løfte vores synlighed og kendskab, siger Kim Elmer Nielsen, direktør for Royal Auping Scandinavia, i pressemeddelelsen.

Han fortsætter:

– Det var således vigtigt for os, at bureauet kunne arbejde integreret i forhold til branding, produktion og medieindkøb – og på tværs alle medieplatforme.

Et klap på skulderen

Martin Ove Rasmussen, CEO for Mindshare Danmark, er naturligvis glad for, at Auping bliver hos bureauet.

– De har været en del af Mindshare i 10 år, hvilket svarer til halvdelen af bureauets levetid. Det er jo naturligt, at der kan komme metaltræthed med årene. Derfor er Aupings valg et klap på skulderen, siger han i meddelelsen.

Samarbejdet skal blandt andet udmønte sig i en positioneringskampagne. Arbejdet med denne er gået i gang, og den forventes at blive lanceret i løbet af 2021