Adelgade i det indre København – hvor reklamebureauet & Co. holder til – er ifølge flere medier blevet afspærret af Københavns Politi på grund af en trussel.

Vagtchef Henrik Brix oplyser til DR og Ritzau, at det er & Co., der har modtaget en trussel over mail. Han siger til dr.dk: ”Vi er ved at tømme bygningen for ansatte, så vores hunde kan undersøge stedet.”

DR har en reporter på stedet, som fortæller, at ”folk er blevet bedt om at holde sig inden døre”, og at Forsvarets ammunitionsrydningstjeneste, EOD, er på stedet, ligesom der også er ambulancer i gaden.

Siden har & Co.-direktør, Mikael Jørgensen, over for dr.dk bekræftet, at det er en bombetrussel:

– Politiet er ved at gennemkigge stedet. Vi følger deres instrukser og afventer situationen. Det er seævfølgelig super trist for vores medarbejdere, siger han til dr.dk.

Film er nu klippet om

Reklamebureauet & Co. er de kreative kræfter bag en ny reklamefilm fra SAS, som siden den blev offentliggjort tirsdag har skabt voldsom turbulens på de sociale medier og i en række politiske internetfora.

I filmen stiller SAS spørgsmålet: ”What is Truly Scandinavian?”, og flyselskabet kommer selv med svaret, som er, at alt er en kopi. 

Lige fra svenske kötbullar til det wienerbrød, der i store dele af verden er kendt som danish. Man kan takke rejselystne skandinaver for at have bragt disse i dag meget skandinaviske retter med sig hjem fra udlandet, lyder det i kampagnens film.

Den voldsomme kritik fik i første omgang SAS til at fjerne videoen fra sociale medier. 

Siden kom den op igen – og blev taget ned igen – og onsdag aften lagde flyselskabet så en ny og ændret version op.