Efter tre år som Agency Director i Story House Egmonts kreative content-bureau, Egmont Creative, er Andreas Lange nu rykket ind hos DR.

– DR spiller en essentiel rolle for vores allesammens demokrati og bidrager til vores fælles identitet. Det er en helt særlig mulighed at starte som chef for Branding og Design i DR, siger han om jobskiftet.

Story House Egmont, det tidligere Egmont Publishing, rummer i dag tre ”interne” bureauer – Belong, Egmont Creative og Starfighter.

Og Andreas Lange forlader med egne ord Creative med ”positive følelser.”

– De tre år i Egmont har været en stor fornøjelse, siger han og tilføjer:

– Det har både været udfordrende og spændende at stå i spidsen for opbygning og udvikling af et nyt forretningsområde med dertilhørende organisation.

”Et kulturelt fyrtårn”

Andreas Lange tog hul på sit nye job pr. 1. februar, og han glæder sig allerede over de opgaver og udfordringer, der ligger foran ham:

–  Jeg ser DR som et kulturelt fyrtårn, som gennem sine vigtige public service-forpligtigelser, er med til at skabe et større fællesskab og sammenhængskraft i Danmark, siger han og tilføjer: 

– Så jeg glæder mig utrolig meget over at kunne give mit bidrag til værdien af at være ”sammen om det vigtige”. Og ikke mindst over at få mulighed for at arbejde sammen med alle de dygtige folk på DR. 

Om Egmont Creative siger han:

– Der er etableret et solidt fundament og forretningsgrundlag, hvor jeg med stolthed kan give stafetten videre. Jeg ønsker dem god vind fremover.