For seks år siden etablerede Jakob Vedel og Mathias Hillerup Larsen Search Marketing-bureauet s360. Siden er det gået slag i slag, og s360 er i dag blandt landets største bureauer inden for disciplinen.

– Alt, hvad vi laver, er performaneceorienteret. Vores kunder skal – sagt på jysk – have smæk for deres skillinger. De skal kunne se, at de kommer i toppen på fx Google-søgninger, og at det fører til mere salg, eller at de rammer rigtigt med deres Facebook-annoncering og får det rette afkast på deres investering, lyder det fra Jakob Vedel, CEO i bureauet, i en pressemeddelelse.

I 2016 voksede s360 fra 20 til 30 ansatte, bruttofortjenesten landede på 18,1 mio. kr. og bundlinjen bugnede med 7,3 mio. kr.

Med andre ord en ganske solid forretning, og dét har medievirksomheden Egmont tilsyneladende også set.

Egmont fortsætter opkøbsiver

Med en større tocifret millioninvestering har Egmont Publishing nemlig købt 40 pct. af bureauet.

– Det er et led i Egmont Publishings strategi om at skabe et stærkt forretningsben inden for digitale marketingservices. s360 er en veldrevet virksomhed med et stærkt lederteam, siger Klaus Høeg-Hagensen, adm. direktør i Egmont Publishing Danmark. 

– Vi ønsker sammen med Jakob og Mathias at udvikle virksomheden, og vi ser mange gode muligheder, fortsætter han.

Egmont har allerede investeret i en række bureauer i Norden, som for eksempel marketingbureauet Klintberg/Niléhn, digitalbureauet Sempro, contentbureauet Patchwork og det digitale kommunikationsbureau KAN.

Desuden satser Egmont stort på e-handel, hvor medievirksomheden har investeret i en række e-handelsvirksomheder i Norden, som samlet forventedes at omsætte for mere end én mia. kroner i fjor.

Nordiske bureau-ambitioner

Ifølge Jakob Vedel har s360 fået flere henvendelser fra potentielle investorer, før valget faldt på Egmont Publishing.

– Egmont er den stærkeste partner, vi kan tænke os. De lægger vægt på, at s360 forbliver et selvstændigt brand, og den fleksibilitet er vigtig for os. Vi er sikre på, at vi fået den rette partner i forhold til vores ambitioner om at udvide til hele Norden, siger han.

s360 har hjemme i Aarhus og åbnede i marts 2016 kontor i København.