DEAS Bolig, en ejendomsmægler specialiseret i køb og salg af ejer- og andelsboliger i København, går nu nye veje.

Dialogbureauet Klausen + Partners har i samarbejde med DEAS Bolig udviklet et nyt værktøj til formålet: DEAS Bolig Pristjek.

Her kan man som boligejer få en indikation af prisen på sin ejerlejlighed. 

Forventningen er, at DEAS Bolig med værktøjet bringer sig selv i spil tidligt i beslutningsprocessen og dermed har større sandsynlighed for at blive valgt som den mægler, der skal sætte boligen til salg.

En velkommen udfordring

Hos Klausen + Partners fortæller partner og kontaktdirektør Brian Carlson:

– Boligmarkedet i København har det rigtig godt. Alle mæglerne har sådan set kun et problem; nemlig at få flere boliger til salg. Købere er der nok af. Men af en eller anden grund agerer alle mæglere ens. De indrykker store annoncer med teksten ”Vi mangler boliger…” Det var det, vi gerne ville gøre op med, lyder det i en pressemeddelelse.

– Vi har tidligere arbejdet sammen med Klausen + Partners og vi er meget glade for samarbejdet. De er professionelle, proaktive og iderige, og der er kort fra ide til eksekvering, siger kommunikations- og marketingdirektør hos DEAS, Ann Dorthe Koch.

Et køberhavnerfænomen

Pristjekket er til alle, der bor på Østerbro, Nørrebro, Vesterbro eller på Frederiksberg.

– Nu kan vi være relevante for en potentiel sælger langt tidligere i overvejelserne – og samtidig få genereret kendskab til DEAS Bolig som mægler. Jo, vi er ret stolte af løsningen og kundens mod, .

I pristjekket er der flere faktorer i spil end en simpel udregning af en kvadratmeterpris for et postnummer. En sådan løsning ville give alt for store udsving og ikke bidrage med værdi for en potentiel sælger.

– I de test vi har lavet på deasboligpristjek.dk, rammer vi tæt på de reelle salgspriser i Q1 2015, siger Jan Nyby, direktør i DEAS Bolig.

– Altså helt opdaterede priser. Og vi justerer hele tiden udregneren, så DEAS Bolig Pristjek er så præcis som mulig. Men det er klart, at i en konkret salgssituation – så skal vi ud og se på lejligheden. Selvfølgelig, slutter han.