Falcon Social har meddelt, at de nu hedder Falcon.io. Navneskiftet understreger en produktlancering, hvor Falcon.io nu favner bredere end sociale medier, og de mener selv, at produktet er en verdensnyhed for marketingfolk.

Vi fangede Ulrik Bo Larsen, CEO og stifter af Falcon.io:

Hvorfor skifter I navn?

– Hos kunder og internt har vi næsten altid heddet “Falcon”. Og med vores nye modul “Audience” favner vores værktøj mere end sociale medier, så derfor var det et naturligt skridt at fjerne “Social” fra vores navn.

Hvad betyder .io?

– Endelsen, .io er et web-domæne, som de mest innovative startups og tech-virksomheder har taget til sig. Vi er den innovator, som marketingfolk har brug for, for at kunne skabe detaljeret viden om deres publikum og samtidig omsætte det til strategier og taktiske marketingtiltag nu og her.

På én sætning, hvad er det nye som en marketingmand får ud af det nye Audience?

– Alt data, der har været tilgængeligt for marketingfolk, kan de nu samle på ét sted – i Falcon.io – og de kan reagere på det, direkte i platformen, både gennem 1:1-dialog og i stor skala. Det kan ingen andre levere.

Alle marketing-redskaber håndteres

Så det er ikke mindst overblikket til CMO’erne, I realiserer?

– Ja. Marketingfolk har svært ved at få overblik over deres publikum, og vi er den krumtap, der sikrer, at man kan få en marketingstrategi, som er baseret på de rigtige data via en platform, der håndterer alle de centrale digitale marketingredskaber. Det har ikke været samlet før af nogen leverandør.

Hvordan kan man bruge 1:1-dialog, hvis man har 1 mio. følgere?

– 1:1-dialog er ikke et valg. Brands bliver tvunget ind i det, og forbrugerne forventer det. Når folk har engageret sig med dit brand, så kan du nu bruge det til retargeting, få lavere Customer Acquisition Cost og tænke det ind i en Customer Experience-tankegang. På den måde bliver 1:1-dialogen til meget stor skala.

Er I virkelig de første i verden, der gør det her? Det er ikke en løs påstand?

– Vi er de første, der gør det tilgængeligt i en plug-and-play-platform, der er utrolig nem at bruge, og giver et ”Single Customer View” – al relevant information om en person, samlet ét sted – som nærmest har været en “hellig gral” for marketing- og salgsfolk i årevis. Og vi rækker langt ud over de data, som virksomhederne umiddelbart har adgang til.

Hvad betyder “langt ud over de data”?

– Vi giver et realtime overblik over en persons interaktion med brandet og hele vedkommendes tilgængelige online historik, og giver mulighed for at kombinere de data med virksomhedens egne CRM-data.

– Andre har forsøgt med et skræddersyet integrationsarbejde kun til deres virksomhed. Det er ekstremt dyrt, ufleksibelt og nærmest umuligt at vedligeholde. Med vores software-as-a-service-løsning kan en langt større mængde og bredde af virksomheder tænke Customer Experience dybt ind i deres social media-strategi.

Hvor er Falcon på vej hen nu?

– Produktet, vi har lanceret i dag, er afsættet for endnu kraftigere vækst for Falcon.io. Det lyder måske vanvittigt, taget i betragtning af vores hidtidige 3-cifrede vækstrater, men det er noget vi gør, fordi vi har overskuddet til det.

– Vi mener, at det er en uundgåelig, inkrementel udvikling, og undrer os faktisk lidt over, at ingen andre har tænkt det samme før. Det vil skabe yderligere vækst for os, og give os en stærk position indenfor den her softwarekategori, slutter Ulrik Bo Larsen.