En ny kampagne for Lingeri-brandet Triumph hævder at kunne levere ”den eneste ene”.

Men i modsætning til et væld af andre reklamer, er der dog ikke tale om prinsen på den hvide hest – selvom der medvirker en lille grøn frø. Der er derimod tale om bh’en med perfekte pasform.

Det forsøger Triumph imidlertid at illustrere med et mindre eventyr, hvor lingeri-brandet har allieret sig med produktionsselskabet Stories til fortælle en animeret historie om Hannah og hendes to veninder, Tammy og Mara, der forgæves leder efter bh’en med den perfekte pasform

Og intet eventyr uden en fe og en lille grøn frø, hvilket skal medvirke til at gøre fortællingen endnu mere magisk, selvom reklamefilmen adskiller sig markant fra lingeri-branchens normalvis meget romantiske reklamer ved at gå ”behind the scenes”, uden dog at dræbe hele den velkendte illusion.

Den perfekte illusion

Tobias Fueter fra Stories forklarer, at kvinder har lettere ved at identificere sig med animerede figurer end virkelige karakterer.

Triumph er et fantastisk brand at anvende til en følelsesmæssig historie. Derudover har kvinder nemmere ved at identificere sig med animerede figurer, hvilket bekræftes af den succes, som animerede eventyr lever over hele verden, fortæller Tobias Fueter.

Det bør dog nævnes, at filmen benytter et klassisk lingeri-greb, da Sports Illustrated-modellen, Hannah Ferguson, mod slutningen af filmen, bliver kilet ind som en del af fortællingen.

Det er vigtigt for os at finde nye måder at bringe historien om at finde den perfekt bh til live, så vi fortsat kan inspirere kunderne til at prøve og finde den perfekte pasform, fortæller Eszter Szijarto, Head of Brand Marketing hos Triumph.

Ydermere vil der parallelt med kampagnen køre en konkurrence, hvor kunder kan deltage i lodtrækningen om at modtage en illustration af sig selv i stil med Triumphs animerede figurer, ved at uploade et billede på Facebook, Twitter eller Instagram med hashtagget #animateme.

Reklamefilmen kører frem til midten af maj på tv i Storbritannien, Tyskland og Italien samt online i resten af Europa.

Se den nye reklamefilm herunder eller gå på opdagelse og find ”den eneste ene” bh her.