For godt et års tid siden blev reklamebureauet envision en del af den ambitiøse rådgivnings- og kommunikationsgruppe First Chair Group, og nu udvider koncernen med endnu et bureau.

Det drejer sig om det digitale bureau GORM Agency, der er specialiseret i UX, indhold og konvertering, og som altså nu kommer i familie med envision, executive search-virksomheden Unique Human Capital og Harbinger Public Relations.

First Chair Group køber 60 procent af GORM, som i øvrigt fortsætter i eget navn og med samme kreds af mennesker i ledelsen:

– Vi fortsætter som GORM Agency med et fokus på at skabe brand-vækst med kreativitet og teknologi, siger adm. direktør Søren Stemann Beck, som sammen med den øvrige ledergruppe med Kenneth Mørk, Morten Gad og Lasse Øster Jørgensen fortsætter i bureauet som daglig ledelse og medejere med i alt 40 procent af aktierne.

Og Søren Stemann Beck er ikke i tvivl om, at beslutningen om at blive en del af First Chair Group giver GORM nye og betydelige vækstmuligheder:

Betydelige vækstmuligheder
– I 2017 styrkede vi vores kompetencer inden for UX, indhold og konvertering med flere nye medarbejdere og mange spændende opgaver. Vi etablerede også TYRA – en dedikeret tech-afdeling, hvor der allerede nu sidder fem specialister i webudvikling. 2018 handler for os om fortsat at skabe stærke og effektive digitale brand-oplevelser sammen med de dygtige mennesker i vores nye søsterselskaber i First Chair Group, siger han og fortsætter:

– Det er klart, at det her er en kæmpe vækstmulighed for GORM Agency, men vi har også nogle efterspurgte kompetencer, som kommer til at skabe værdi for alle gruppens kunder. Og for alle de nye kunder, vi skal udvikle sammen.

Og hos First Chair Group glæder man sig over udvidelsen

– Vi har mødt nogle ildsjæle, set nogle fremragende digitale løsninger og oplevet rigtig gode resultater for en lang række kunder hos GORM Agency. Det kan vi få glæde af i hele gruppen. Fremadrettet vil vi sammen fortsætte med at udvikle det digitale forretningsområde, som bliver vigtigere og vigtigere. Vi er konstant på udkig efter digitale kompetencer, der kan supplere GORM, siger adm. direktør i First Chair Group og ny bestyrelsesformand i GORM Agency, Jens Frederik Kofoed.

GORM’s hidtidige bestyrelsesformand Nikolai Kronborg fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem i bureauet, der fortsætter i eget navn – ligesom de 15 medarbejdere plus en håndfuld faste freelancere bliver siddende på Nørrebro i København.