I efteråret 2016 slog en ny fitness-kæde, REPEAT, dørene op i København og Odense, og konceptet var fra start skræddersyet et ungt publikum.

Det afspejler sig også i en ny film, ”Fuel your passion”, der gik i luften ved årsskiftet, hvor det 21-årige rejseglade medlem Mikkel Tofteskov Hansen, det til dagligt træner i Repeat Odense, skildres.

Ifølge REPEAT er filmen en naturlig forlængelse af brandets univers, der søger at tale til en yngre målgruppe bosat i og omkring de større byer.

– Igen i år ønskede vi at lave en film, der turde bevæge sig væk fra den klassiske, polerede fitness-reklame og tale til unge mennesker, siger Peter Modin, medejer og marketingansvarlig hos REPEAT.

– En film, der illustrerer den passion og drivkraft, de besidder, samt hvordan det at gå i fitnesscenter kan give brændstof til at udleve deres passion – hvad end den måtte være, fortsætter han.

Glem glorien

Og netop det at tale til det yngre segment er noget, som instruktøren af filmen, Stefan Pflug, har lagt særlig vægt på.

– Det kan ofte være svært at kommunikere til lige netop denne målgruppe. Her er det vigtigt, at det ikke bliver for poleret. Vi skal ikke være bange for at vise mennesket, som det er.

– Samtidig skal man forstå, at der for generation Y og Z ikke er en glorie forbundet med træning. Det er en ganske almindelig del af deres hverdag på lige fod med alt muligt andet, siger han.

Hos REPEAT vækker filmen begejstring:

– Jeg synes, at filmen på fornem vis skildrer det budskab, vi ville ud med. Den er visuelt stærk, og vi er glade for at den forholder sig til den støjende tid, vi lever i, og som mange nok kan genkende fra deres egen hverdag, siger Peter Modin.

Konceptet bag filmen er er udarbejdet af Gobsmack Productions – der blev stiftet af og fortsat ejes af reklamebureauet Robert/Boisen & Like-minded – som også med denne film har taget udviklingen og produktionen hele vejen fra A til Z.

Filmen promoveres på Instagram, Facebook og YouTube, og du kan se den her:

Credits:

Instruktør: Stefan Pflug

Fotograf: Jonas Berlin

Klipper: Martin Friis

Colorist: Kaj Ivanovic

Soundtrack: Søren Andreasen

Sound design: Mathias Dehn

Producer: Mano Yasar

Production: Gobsmack Production