Søvnproblemer? Humørsvingninger? Kort lunte? Fortvivl ikke, for du er ikke alene.

Lige nu går rigtig mange danskere rundt med lignende symptomer – herunder også hedeture – og ifølge eksperter er der tale om en særlig fodboldrelateret version af PMS.

Forkortelsen står for Pre Match Syndrom, og skyldes angiveligt, at ventetiden frem mod slutspillet i Alka Superliga nærmer sig.

For mange fodboldfans – af begge køn – er ventetiden simpelthen så ulidelig, at de får konstateret den særlige fodboldversion af PMS med dertil hørende hedeture, svingende humør og søvnproblemer.

Men heldigvis kan de mange sygdomsramte fans landet over – og ikke mindst deres nærmeste pårørende – glæde sig over, at symptomerne formentlig snart letter: For på fredag bliver slutspillet sparket i gang.

Den mystiske PMS-lidelse blandt spændte fodboldfans er omdrejningspunktet for Divisionsforeningens nye film, der netop er lanceret på Facebook.

Alle klubber er med
Jesper Duelund Jensen, der er Marketing Manager i Superligaen, siger:

– Vi ville gerne lave en film, der er baseret på en ægte indsigt i produktet, og som de mange engagerede fodboldfans herhjemme kan relatere til. Det synes vi er lykkedes rigtig godt med PMS-ideen, som jo er noget, rigtig mange fans kan nikke genkendende til.

Han glæder sig over, at man har haft mulighed for at skræddersy en speciel afslutning på filmen på en sådan måde, at hver enkelt klub præsenterer en ”pakke” med store øjeblikke og gode mål til deres trofaste følgere:

– Vi glæder os ekstremt meget til slutspillet i Alka Superliga, og forhåbentlig kan filmene være med til skabe endnu mere lyst til at komme på stadion og opleve det nye format på nærmeste hold, slutter Jesper Duelund Jensen.

Film og koncept er udviklet af RelationsPeople i samarbejde med det kreative team Lisbet Krøll og Thomas Nørgaard.

Hawaii Film står bag instruktion og produktion.

Se filmen her.