Reklamebranchen er ved at være en saga blot for Grey Business direktør Jørgen Almberg. I stedet vil hans arbejdsplads i årene fremover blive danske golfbaner. Sammen med den tidligere professionelle golfspiller, Steen Tinning, og andre investorer har han stiftet firmaet Whole In One, der tager sigte på at investere i, drive og forretningsudvikle golfbaner.
Whole In One bliver et holdingselskab, der tager sig af investeringerne, mens datterselskabet Golf Management bliver driftsselskabet, der også kan overtage driften af golfbaner som outsourcing projekt for banernes ejere.
Jørgen Almberg fremhæver, at selskabet bliver det første af sin art i Skandinavien.
– Golf hører hjemme i oplevelses-industrien og er et særdeles interessant marked, hvor antallet af spillere stiger hvert år samtidig med, at prisfølsomheden er meget lille. Men når man ser på banernes regnskaber, så kan man se, at der ikke er mange af dem, der bliver drevet som forretninger. Det er det, vi tilbyder at hjælpe med, siger Jørgen Almberg.
De første to projekter er i hus. Whole In One har købt Mensalgården i Odsherred, der er en bane rettet mod nybegyndere. Driften overtages 1. januar. Desuden skal selskabet med Steen Tinning som primus motor udvikle en golfbane på højt niveau på det fynske gods Broholm, hvor bane plus gods samlet set vil danne ramme om en helt unik oplevelse. fin