Efter syv år på mediabureauet Mediacom – der tidligere hed Promedia – har Christian Hjorth valgt at tage mod udfordringen som direktør for det internationale annoncenetværk Doubleclick.
Christian Hjorth har fulgt udviklingen på bureauet og bestridt adskillige poster: som marketingchef, været med til at opbygge planner- og analyseafdelingen, været kontaktdirektør for de internationale og store nationale kunder, underdirektør for blandt andet new business – og er nu med til at opbygge den interaktive del i et datterselskab til Mediacom.
– Jeg har haft det, som jeg ville, men kunne alligevel ikke sige nej til det spændende tilbud fra Doubleclick, fortæller han.
– Doubleclick er efter min mening den eneste virksomhed, som har taget konsekvensen af, at internettet er et internationalt medie. Og de har store ambitioner på det danske marked.
Doubleclick har i dag repræsentation i 18 lande og repræsenterer 400 sites fra omkring 80 lande. Det giver 40 millioner unikke brugere pr. måned. I Danmark repræsenterer annoncenetværket sites med 10 millioner eksponeringer pr. måned.
– Alle sites benytter samme system til håndteringen, så trafikken kan måles og sammenlignes på de enkelte sites.
– Det interessante er, at omkring 70% af danskernes brug af internettet foregår på udenlandske sites. Derfor er den internationale dækning vigtig, slutter Christian Hjorth.
Doubleclick har herhjemme ni sælgere ansat på kontoret i Vester Voldgade i København.