Stifterne af Frank & Frank i Kolding – Bente og Tina Frank – er nu en del af bureauet 727 Communication.

Det oplyses i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at Bente Frank ansættes som Client Service Director, mens Tina Frank ansættes som Senior Art Director. De indtræder begge to i bureauets ledelse.

– Med Tina og Bente får vi et særdeles erfarent team, som vi glæder os meget til at få ind i huset, siger Flemming Kok, der er adm. direktør i 727.

Ifølge meddelelsen indledte parterne en dialog i efteråret.

– Henvendelsen fra 727 kom på et tidspunkt, hvor Tina og jeg var i gang med at udarbejde en vækststrategi for bureauet – og en fælles fremtid med 727 viste sig hurtigt at være den helt rigtige løftestang, siger Bente Frank. 

Tina Frank supplerer: 

– Vi glæder os til at kunne tilbyde vores kunder en større palette af ydelser gennem 727’s digitale bureau, Klean. Det nye samarbejde giver os desuden mulighed for at kunne lave endnu mere af det, vi brænder for: New bizz-opgaver såvel som strategisk og kreativ udvikling af egne og nye kunder. 

Det oplyses, at Frank & Frank blandt andet løser opgaver for Nordisk Film Biografer, Region Hovedstaden, Alfred Pedersen & Søn, pierre.dk Autolakering og GLS Denmark, og kunderne flytter med til 727.

Ifølge det seneste regnskab for 727 Communcation A/S kom bureauet fra Stilling ved Skanderbord ud af det seneste regnskabsår med et overskud på cirka 800.000 kroner, mens bruttofortjenesten landede på lidt mere end 15 millioner kroner. 

Frank & Frank ApS kom ud af 2019 med et overskud på cirka 138.000 kroner, mens bruttoresultatet landede på næsten 1,5 millioner kroner.